Hepsiyle anılarımız...
+10
GüLçİnCiX
merve925
qulcin
EREN_X
erendilek
eren98
simay_yoshym
$IL@
cemre12344
Hepsici Ayşenur
14 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Hepsiyle anılarımız...
Hepsi'yi gördüyseniz neler yaptığınızı bize de anlatın..
örneğin ben görmedim göremediiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
örneğin ben görmedim göremediiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
Hepsici Ayşenur- Mesaj Sayısı : 13
Geri: Hepsiyle anılarımız...
çok komiksin sılacemre12344 demiş ki:Ohoooo hangi birini anlatıyım? (sanki çokmuş gibi)
bn bi tek maxland da gördümmm öhüüümmmmm hiç yaklaşmadım bileeeeeeeeeeeeee..............
$IL@- Mesaj Sayısı : 25
şidmi bnm hpsiyle ilgili 3 anım var ikisi konser biri imza günü.
İlk konserim bi maxland konseriydi.en öndeydim ve hepsi çıktığında çığlık çığlığa bağırdım dha sonra yaseminin dikkatini çekebilmek için yasemin sana aşığım die bağırdım şarkıının ortasında yasemin o sırada bnm olduğum taraftaydı ve gülmemek için kndini zor tuttu dha snra knser byunca bna gülümsediii ve iki kere öpücük attı...))))))))))))))))))
ikinci konserim ise bu seneki maxland konseriydi.orda da en öndeydim ve bu sfer yoshyme bnmle evlenir misin die bağırdım o yine gülmemek için kndini zor tuttu ve bna iki kere öpücük attı))))))))
ankara imza günüydü.ve ben erkenden gitmiştim daha sonra imza sırasına geçtim ve sıranın bana gelmesini bekledim.sıra bana geldiğinde direk yaseminin ynına gittim sni öpebilirmym ddim o da yasak cnm ddi adın ne ddi bnde simay ddm hımm ne güsel adın varmış snn dedi bnde snn kdr güzel olmasın ama ddm snran imza attı ve imza gnünde ara ara bna bakıp poz vrdi o rsimleri odamın dvarına astmm:))))))))
İlk konserim bi maxland konseriydi.en öndeydim ve hepsi çıktığında çığlık çığlığa bağırdım dha sonra yaseminin dikkatini çekebilmek için yasemin sana aşığım die bağırdım şarkıının ortasında yasemin o sırada bnm olduğum taraftaydı ve gülmemek için kndini zor tuttu dha snra knser byunca bna gülümsediii ve iki kere öpücük attı...))))))))))))))))))
ikinci konserim ise bu seneki maxland konseriydi.orda da en öndeydim ve bu sfer yoshyme bnmle evlenir misin die bağırdım o yine gülmemek için kndini zor tuttu ve bna iki kere öpücük attı))))))))
ankara imza günüydü.ve ben erkenden gitmiştim daha sonra imza sırasına geçtim ve sıranın bana gelmesini bekledim.sıra bana geldiğinde direk yaseminin ynına gittim sni öpebilirmym ddim o da yasak cnm ddi adın ne ddi bnde simay ddm hımm ne güsel adın varmış snn dedi bnde snn kdr güzel olmasın ama ddm snran imza attı ve imza gnünde ara ara bna bakıp poz vrdi o rsimleri odamın dvarına astmm:))))))))
simay_yoshym- Mod
arkadaşlar arkadaşımla yolda gidiyoduk bide battık gülçin abla gülçin ablata sarıldım öptüm şansada yanımda cp telefonu var fotorafının çektim gülçinabladan msnsini istedim bizim msnmiz yok dedi eren abla cemreabla yasemin ablanapıyor gülçin abda
ggülçin:dediki evdelerdedi
gülçin.neysebenim işim var gitmem gerek
ben:ya gitme
güğlçin:gitmeliyim görüşürüz dedi
oanı unutmuyorum hiç
1 kere daha görmüştüm
oanı unutmuyorum hiç
1 kere daha görmüştüm
En son tarafından Çarş. Ağus. 29, 2007 6:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ben hepsiyi ilk maxland konserinde gördüm {geçen seneki} ama arkalardan izledğim için tadına varamadım =( daha sonra ankarada imza günleri vardı kaçırırmıyımm ona gittim sırada ezildik alıodm az klsn göremicekmiim diye =( sora dışarı stand yaptılar odan aldık imzayı fotoraf çekilmesine izn vermediler!öptürmediler de! =( sora biz köşeye geçtik tam glçnn dibindeydik ama cemre uzaktaydı =( gülçiiiiin diye yırtındık bize baktı poz verdi arkim fotoyu çekip ayy çok tatlı yaa diye baırdı eren ona baktı güldü aaay eren bna bktı die çılık attı bnm foto makinam yktu kameraya aldm spr bi gündü dönerkende ordaki hepsi resmlerinden brini çektik kopardk o akşam da sezen aksu konseri vardı ona da gttm cemreeee diye bi baırdım herkes bna bktı ama sora kapadım çenemi gülçin bu tarafa geldiinde glçnnnnn dedm baktı güldü butarafa geldikerinde hep yırtındım bitiminde oryantal show yapıolardı diplerine gittim alkışladım koşarak çktılar cmre bna bktı bn cmre dedm yanımdaki adam kızım baırma dedi bnde pardn amca dedm zuhahah grcktnz çk kmkti
en son olarak ta bu sene 2007 maxland de grdm hemde diplerinden!!torpilliydm ama kulis olmadıı içn çıktıkları yerde durdum çıkarlarken dilim tutuldu dibimdelerdi ama konuşamadm sadece fotoraf çekebldm =( konuşamadım ama şebnem teyzenin arkasından izledm konseri cemre annesine bakınca bnde arkadan el sallıodm bnada bakıodu sora tam bu tarafa su almaya gelmişlerdiki poz btti =( alıcktm ama cmree dedm el slldm baktı gülmsedi bide dil çıkardı yandan =P şeklinde ayy yicektm onu diplerndn izledm konseri mektubumuda verdm menejerlerine inş. okumuştr aşkm! =( allah izin verirse belki 15 ağustosta ist. gidicem sete =)
en son olarak ta bu sene 2007 maxland de grdm hemde diplerinden!!torpilliydm ama kulis olmadıı içn çıktıkları yerde durdum çıkarlarken dilim tutuldu dibimdelerdi ama konuşamadm sadece fotoraf çekebldm =( konuşamadım ama şebnem teyzenin arkasından izledm konseri cemre annesine bakınca bnde arkadan el sallıodm bnada bakıodu sora tam bu tarafa su almaya gelmişlerdiki poz btti =( alıcktm ama cmree dedm el slldm baktı gülmsedi bide dil çıkardı yandan =P şeklinde ayy yicektm onu diplerndn izledm konseri mektubumuda verdm menejerlerine inş. okumuştr aşkm! =( allah izin verirse belki 15 ağustosta ist. gidicem sete =)
ben ir kersinde bostancıda akimin doğum gününü kutlamak için doğum gününü kutlayacağım ız arkimle gittikl baktık hepsinin sesi gelio hepsinin konseri wardı ve arkm hrkesi bekletip konseri zaldik ve sobrasında ise yanına gittik ama arabbadalardı ben kaçtımda girdim arkişmde gşremek çin ağladı ay ne gğnde yha o neys eyanına gittik o cemrenin ven ernein ve ogünü erenn mn adresini aldık.
erendilek- Erenjii-ii Çılgın Mod
benimki bu bidekonserine gitcem hemde bugüneren98 demiş ki:arkadaşlar arkadaşımla yolda gidiyoduk bide battık gülçin abla gülçin ablata sarıldım öptüm şansada yanımda cp telefonu var fotorafının çektim gülçinabladan msnsini istedim bizim msnmiz yok dedi eren abla cemreabla yasemin ablanapıyor gülçin abda
oanı unutmuyorum hiç
ben maxland da gördüm en önde izliysen seviyorum dedim bana güldü bende gülçin die bağıodum gülçin yanıma geldi seni seviyom dedim olda bana güldü bitişte kulise zor zor girdim korumaların altından işte gülçin bana imzasını verdi dierleride işte msn istedim yokmuş cep istedim verdiler işte her akşam yatmadan önce arıyom
qulcin- Mesaj Sayısı : 14
arkadaşlar grup hepsinin konserindeyim çok güzel mutluyum telelfonla grup hepsiyi çektim tamammmı gün ozaman bana doğru elsallıyo çok şaşırdım sevindim ya
hayatımım en butlu günüydü
hayatımım en butlu günüydü
En son tarafından Çarş. Ağus. 29, 2007 6:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bir kere gördüm ondada kıbrıstaydım konserde en onde izledim yani çok yakındım ama bir tülü bana bakmadılar yaa offf
En son tarafından Perş. Ağus. 30, 2007 1:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
GüLçİnCiX- GüLçİn HaStAsI SüPEr AdMiN
biz 40 derece partilerinde msj çekerim ilk 25 girdi m tanıştık ve imzalı eşyalarını aldım gülçinin bileziği cemrenin fuları erenin tokası yaseminin yüzüğünü aldım ama gözüm gibi bakıom
hepsidellisi- Admin}GÜLÇİNDELLİSİ{Admin
grup hepsiyi 5 kere gördüm ama hangisini anlatıyim
kömür prenses- CeMReM aŞkIm MoD
uçak
biz annemle uçakla seyahate çıkıyoduk annemin koltuğu benim önümdeydi sonra biz uçağa bindik arkadan sesler gelmeye başladı biz ikimiz şuraya siz ikiniz arkaya diye sonra benim ve annemin olduğu anlamıştım ses tanıdıktı sonra ben camdan bakıyodum gelip koltuğa oturduğumda yanımda gülçin onun yanında eren vardı cemre ve yasemin annemin yanındaydı ama çok güzeldi inene kadar kardeşmişiz gibi ilgilendiler benle
ezgigülçinezgi- Mesaj Sayısı : 48
Hepsiyi Tanıyorum Msn Adresleri yok.. Cnkü menejerLeri çok titiz msn almalarına izin vermior neyse ... Konu acık Hepsi Aymerkezde cekimdeydi bnm teyzem oranın mğdğrğydü vbe bni hepsile taıstırdı cemre ile görüştüm tlfnda ama çok az menejerleri kızdı ama hepsiyle arkiyim artık menejerleri kızmıor..
Haftada 1 kere onlara qidiorm (= Eren En büyük fnm sensin dio mcxxx erenimmm
Haftada 1 kere onlara qidiorm (= Eren En büyük fnm sensin dio mcxxx erenimmm
ErenKeLeßeqi..!!- Mesaj Sayısı : 5
1 sayfadaki 1 sayfası